9800D1

Cursus spelen met melodie en ritme


Deze lessen zijn bedoeld gevorderde dansers die in zijn voor nieuwe ervaringen. Ritme en melodie en hun invloedop de vom van de dans staan centraal. Ritme is bepalend voor de structuur van de dans; melodie geeft uitdrukking aan het gevoel dat je als danser hebt bij de muziek. Dat betekent dat je niet altijd het ritme laat domineren, maar ook letterlijk tijd maakt om op de melodie te dansen.

Toine en Monique reiken je de instrumenten aan hoe je dat moet doen aan de hand van verschillende orkesten, waarbij je kunt denken aan pauzes, vertragen en versnellen. Kortom: je gaat zingen met je lijf. Je hoeft voor deze cursus geen supertechnische danser te zijn, want ook mensen met minder techniek kunnen al snel voordeel hebben van deze muzikale manier van dansen. En wanneer je dat gevoel eenmaal hebt, raak je het nooit meer kwijt. Hoewel deze cursus aansluit bij een eerdere reeks in het najaar van 2023, kunnen ook mensen die deze eerdere lessen niet volgden, moeiteloos instappen.

Lesinformatie
18 Lessen (van 75 minuten) vanaf woensdag 17 januari om 20:45 uur door Toine en Monique Straatman (geen les op 17 april en 1 mei)

Prijs: € 290 p.p. (betaling in twee termijnen mogelijk)
Gelrepas en studentenkorting geldig

Meld je aan voor de cursus