9800D1

Basiscursus 1: Voor beginners en herintreders door Toine en Monique


(Video's zie onder aan pagina)
Betreed een wereld vol passie, elegantie en betoverende bewegingen! In Basiscursus 1 maak je kennis met de sensuele dans die de Argentijnse tango is. Om een stevig fundament te leggen begin je met de basispassen. Daarna leer je draaien en verschillende versieringen maken. Vanaf de eerste les wordt er aandacht besteed aan leiden en volgen, techniek en muzikaliteit.

Tango leren dansen is een leuke vorm van lichaamsbeweging die voor veel mensen geschikt is. Als je kan lopen, kan je de tango! Het is een goede manier om mensen te leren kennen en een diepere connectie met je (dans)partner te krijgen.
------------------------------
Lesinformatie

GRATIS PROEFLES 17 januari 19:30 uur

16 Lessen vanaf woensdag 31 januari om 19.30-20:45 uur door Toine en Monique Straatman (geen les op 17 april en 1 mei)

Prijs: € 250,- p.p. (betaling in twee termijnen mogelijk. Het is ook mogelijk na de eerste 8 lessen kostenloos te annuleren)
Gelrepas en studentenkorting geldig
------------------------------
Een extra aanbod voor beginnende dansers:
Vanaf januari 2024 mogen beginnende dansers die op woensdag of donderdag basiscursus 1 volgen zonder meerkosten les volgen bij de cursus van hetzelfde niveau waarvoor zij niet hebben ingeschreven, dus bij andere docenten. Wie staat ingeschreven voor de woensdag mag dus ook op donderdag les volgen, zelfs beide avonden komen. Vooral voor leiders is dat een voordeel omdat zij dan sneller ervaring opdoen. Dat is ook erg handig voor mensen die eens een dag verhinderd zijn.

Meld je aan voor de cursus